Despre miss Generația lui John

REGULAMENTUL OFICIAL
AL CAMPANIEI

Campania “MISS GENERAȚIA LUI JOHN” (numită în cele ce urmează “CAMPANIA” sau “CONCURSUL”) este organizată și susținută de către Ziarul Incomod și echipa Generația lui John, denumiți în continuare “Organizatori”, cu număr de contact 0736 234 235 si adresă de email: [email protected]

MISS GENERAȚIA LUI JOHN este un proiect sub tutela “Generația lui John – portavoce pentru tineret”, marcă înregistrată și protejată de către Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci al României.

MISS GENERAȚIA LUI JOHN se află la a doua ediție.

MISS GENERAȚIA LUI JOHN este o competiție de frumusețe care le oferă fetelor cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani posibilitatea de a sparge barierele standardelor 90-60-90.

MISS GENERAȚIA LUI JOHN este o competiție la nivel național care pune accent pe educație, frumusețe, decență și inteligență.

MISS GENERAȚIA LUI JOHN este simbolul frumuseții naturale, fără filtre și aplicații de editare/modificare a chipului.

Campania se va desfășura pe site-ul miss.generatialuijohn.ro și pe paginile de Facebook și Instagram @ Generația lui John, precum și pe paginile de Facebook, Instagram și YouTube @ Ziarul Incomod.

Campania se va derula sub prevederile prezentului Regulament Oficial (denumit în continuare “REGULAMENT”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

Regulamentul Oficial este întocmit și va fi pus la dispoziția oricărui participant, conform legislației aplicabile în România (inclusiv prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, republicată) fiind disponibil în baza unei cereri scrise adresate la sediul Organizatorului și/sau pe Pagina de concurs – www.miss.generatialuijohn.ro. Regulamentul va fi pus la dispoziție în mod gratuit oricărui solicitant pe perioada Concursului/Campaniei.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica, fără să solicite acordul Participanților și fără drept de compensare pentru aceștia, oricare dintre prevederile prezentului Regulament pe parcursul derulării acesteia, dar fără a se limita la prevederile care reglementează modul de derulare, teritoriul de desfășurare, condițiile de participare, data de început și data de sfârșit, putând inclusiv să prelungească, să suspende sau să înceteze Campania.

Modificările de orice fel aduse prezentului Regulament Oficial urmează să intre în vigoare începând cu data afișării lor pe site-ul www.miss.generatialuijohn.ro.

DURATA CAMPANIEI ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE

Campania se desfășoară DOAR în perioada iunie  – septembrie 2023, cu respectarea dispozițiilor prezentului Regulament.

Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi Perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța acest fapt în mod public, prin intermediul site-ului și a paginilor de Facebook și Instagram @ Generația lui John.

CONDIȚII PENTRU ÎNSCRIERE, PARTICIPARE ȘI CÂȘTIGARE A TITLULUI DE MISS GENERAȚIA LUI JOHN 2023

La această Campanie pot participa toate persoanele fizice de sex feminin din naștere, cu cetățenie română, identificate prin nume, prenume, telefon și adresă e-mail, care la data înscrierii în concurs au vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani împliniți; minorele înscrise în concurs au nevoie de acordul scris al părintelui sau tutorelui prin care să se specifice acceptul la participarea în concursul MISS GENERAȚIA LUI JOHN;

Nu există o limită pentru înălțime, greutate.

Nu se ține cont de standardul 90-60-90.

Participanții acceptă în totalitate prevederile prezentului Regulament pentru a se putea califica pentru premii, acestea fiind dezvaluite ulterior începerii etapelor de participare.

Nu vor avea drept de participare angajații și/sau colaboratorii persoane fizice (având un contract în vigoare) ai:

  • organizatorilor și/sau ai grupului de societăți aflate în interdependență de capital cu Organizatorii;
  • partenerilor implicați în organizarea acestei Campanii;
  • agențiilor implicate în Campanie;
  • Rudele și afinii celor implicați în organizare, până la gradul IV.

 

Din dorința de a nu prejudicia niciun client care dorește să participe la prezenta Campanie, Organizatorii îşi rezervă dreptul să poată efectua verificări în ceea ce priveşte corecta participare la Campanie.

Intră pe miss.generatialuijohn.ro în secțiunea ÎNSCRIERE doar după ce ai citit cu atenție REGULAMENTUL MISS GENERAȚIA LUI JOHN.

Completează cu atenție datele solicitate și trimite-le către echipa Generația lui John. Verifică-ți adresa de e-mail (inclusiv spam) și așteaptă confirmarea înscrierii.

Pentru fiecare etapă din competiție, candidatele vor fi rugate să acceseze platforma miss.generatialuijohn.ro pentru a urca poza, materialul video și orice alte informații solicitate, în funcție de etapa în care se află concursul.

Pentru fiecare etapă, materialele trebuie trimise către echipa Generația lui John, prin orice mijloc de contact, cum ar fi platforma miss.generatialuijohn.ro, e-mail [email protected], și/sau WhatsApp 0736.234.235, cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea perioadei de votare.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE PARTICIPARE LA MISS GENERAȚIA LUI JOHN CANDIDATELE DECLARĂ PE PROPRIA RĂSPUNDERE FAPTUL CĂ:

 

  • au o stare de sănătate bună;
  • nu a fost subiectul vreunui material (de orice formă) erotic, indecent, pornografic sau care ar putea afecta valorile morale promovate de MISS GENERAȚIA LUI JOHN;
  • nu sunt acceptate în concurs candidate ale căror imagine sau voce sunt obiectul unui contract de reprezentare sau publicitate valid, în derulare sau nu;

 

În cazul în care se dovedește faptul că o candidată a încălcat condițiile impuse, aceasta va fi eliminată din concurs, indiferent de faza în care se află, printr-o notificare prealabilă.

DETALIEREA ETAPELOR DIN MISS GENERAȚIA LUI JOHN

1. FOTO – Frumusețe fără filtre

În această etapă candidatelor li se solicită să urce pe platforma miss.generatialuijohn.ro o poză tip bust, în care de preferat ar fi să nu fie machiate. Candidatele sunt rugate să nu își proceseze pozele și să nu folosească aplicații sau filtre care le modifică structura/ geometria feței.

Comunitatea va fi rugată să voteze cea mai frumoasă candidată. În urma acestei etape vor fi selectate să meargă în etapa cu numărul 2 doar 50% dintre candidatele care au obținut cel mai mare număr de voturi. În eventualitatea în care numărul de candidate nu este par, va fi acceptată încă o candidată (ex: 101 de candidate înscrise, la finalul etapei se vor clasa 50 + 1 candidată = 51 candidate cele mai votate).

În eventualitatea în care numărul de voturi pentru ultima candidată clasată în etapa următoare (etapa 2 în acest caz) este identic cu al următoarei/următoarelor candidate, se vor califica în etapa următoare toate candidatele care au strâns același număr de voturi. Exemplu: Georgiana 20 voturi, Alexa 12 voturi, Diana 12 voturi, Elena 12 voturi, Ina 9 voturi –  considerând că Alexa ar fi fost ultima candidată acceptată în următoarea etapă, se vor clasa Georgiana, Alexa, Diana și Elena, iar Ina va fi eliminată.

2. VIDEO – Inspirație și Carismă

În această etapă, candidatele sunt rugate să urce pe platforma miss.generatialuijohn.ro sau prin mijloacele amintite anterior (e-mail, Whatsapp) un video filmat în format landscape (rezoluție Full HD) în care să răspundă într-un mod creativ la o întrebare care va fi comunicată la momentul oportun.

Acest video va conține și provocarea de a folosi numele unui sponsor/ partener dintre cei care ne sunt alături în Campanie, nume care va fi comunicat de către Organizatori. Comunitatea va vota candidata cea mai carismatică și mai inspirată în modul de realizare a materialului video. În urma acestei etape vor fi selectate să meargă în etapa a treia 50% dintre fetele care au rămas în Concurs, departajarea fiind efectuată la fel ca în etapa anterioară.

În eventualitatea în care numărul de candidate nu este par, va fi acceptată încă o candidată (ex: 101 de candidate înscrise, la finalul etapei se vor clasa 50 + 1 candidată = 51 candidate cele mai votate).

În eventualitatea în care numărul de voturi pentru ultima candidată clasată în etapa următoare (etapa 3 în acest caz) este identic cu al următoarei/următoarelor candidate, se vor califica în etapa următoare toate candidatele care au strâns același număr de voturi. Exemplu: Georgiana 20 voturi, Alexa 12 voturi, Diana 12 voturi, Elena 12 voturi, Ina 9 voturi –  considerând că Alexa ar fi fost ultima candidată acceptată în următoarea etapă, se vor clasa Georgiana, Alexa, Diana și Elena, iar Ina va fi eliminată.

3. VIDEO – STOP BULLYING – realizarea unui material video de cel mult 3 minute și nu mai puțin de 60 de secunde în care fiecare candidată să vorbească despre gravitatea și efectele nedorite pe care bullying-ul le are asupra tinerelor, precum și măsurile care pot fi implementate în unitățile de învățământ universitar și preuniversitar, cu scopul de a stopa acest fenomen.

Departajarea se va realiza la fel ca în etapele anterioare, prin votul publicului. În această etapă vor fi selectate, pentru a merge în finală,  maxim zece concurente, urmând ca numărul final să fie stabilit și comunicat de Organizatori după încheierea votului în această etapă.

În eventualitatea în care numărul de voturi pentru ultima candidată clasată în etapa următoare (etapa 4 în acest caz) este identic cu al următoarei/următoarelor candidate, se vor califica în etapa următoare toate candidatele care au strâns același număr de voturi. Exemplu: Georgiana 20 voturi, Alexa 12 voturi, Diana 12 voturi, Elena 12 voturi, Ina 9 voturi –  considerând că Alexa ar fi fost ultima candidată acceptată în următoarea etapă, se vor clasa Georgiana, Alexa, Diana și Elena, iar Ina va fi eliminată.

4. FINALA

În această etapă cele maxim 10 candidate clasate vor participa fizic la evenimentul MISS GENERAȚIA LUI JOHN, într-o competiție care va fi transmisă live către publicul larg, pe platforma miss.generatialuijohn.ro și pe rețelele de socializare @ Generația lui John, precum și pe Ziarul Incomod. Juriul va fi cel care va decide, în această etapă, cine câștigă titlul de MISS GENERAȚIA LUI JOHN 2023.

DETALII SISTEM DE VOTARE ȘI ALTE INFORMAȚII

Fiecare Participant se poate înscrie la Concurs/Campanie o singură dată, iar cei care votează au dreptul la un singur vot în cadrul fiecărei etape.

Premiile se vor preciza de către Organizatori pe parcursul Concursului/ Campaniei.

În cadrul fiecărei etape, utilizatorii vor putea alege o singură candidată preferată. Practic, fiecare votant poate vota o singură fată, o singură dată, în fiecare etapă. Pentru ca votul să fie validat, utilizatorul trebuie să își introducă adresa de e-mail pentru a primi codul de validare și a-l introduce în platforma de votare.

Voturile sunt validate în funcție de adresa de e-mail. Se poate vota și din străinătate, atât timp cât adresele de email sunt valide. Dacă vom depista adrese false sau adrese de e-mail ce par repetitive, Organizatorul își rezervă dreptul de a le considera false și vom șterge/ anula voturile respective.

Utilizatorii care vor încerca să voteze de mai multe ori vor fi avertizați de către sistem, iar voturile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Precizăm că utilizatorii nu își pot modifica votul din momentul înregistrării acestuia în platformă.

Pentru acuratețea mecanismului de votare, sistemul înregistrează IP-ul fiecărui vot. În cazul unei analize, orice vot fals va fi șters de către sistem sau manual de către echipa GENERAȚIA LUI JOHN, în urma verificărilor.

La finalul fiecărei etape, merg în etapa următoare candidatele care au strâns cele mai multe voturi în etapa respectivă.

În etapa finală (etapa numărul patru) sunt alese să participe maxim 10 candidate, cele care au strâns în etapa cu numărul 3 cele mai multe voturi.

Echipa care administrează site-ul miss.generatialuijohn.ro împreună cu Organizatorii își rezervă dreptul de a elimina din Concurs/ Campanie orice participant suspectat că a încercat să fraudeze, prin orice modalitate, concursul.

Dacă sunt identificați participanți suspectați că au încercat fraudarea Concursului, prin orice mijloace, Organizatorii au dreptul de a lua măsurile legale care se impun după caz, mergând până la sesizarea organelor competente. Totodată, în cazul fraudării Concursului de către candidate, Organizatorii își rezervă dreptul de a nu acorda sau de a retrage premiile oferit în cadrul Concursului.

Platformele Facebook, Instagram, YouTube, TikTok sau orice alta platforma folosita de organizatori și de participante nu au niciun fel de răspundere sau implicare în legătură cu organizarea, promovarea, sponsorizarea sau derularea acestui Concurs/ Campanii.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice participarea la Campanie oricărei persoane care se regăsește pe parcursul derulării Concursului în situația de a fi BANATĂ (de a avea conturile restricționate) pe pagini ale rețelelor de socializare ale organizatorilor.

BANAREA (interzicerea accesului pe pagină) se realizează de către moderatorii paginilor, în situația în care vizitatorul postează texte sau orice alt timp de mesaje (prin recenzii sau comentarii) care:

  • exced noțiunii de libertate de exprimare sau noțiunii de libertate de opinie;
  • aduc atingere imaginii Organizatorilor și/ sau Partenerilor/ Sponsorilor;
  • conțin injurii, limbaj inadecvat sau vulgar.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării unei persoane la Campanie.

ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI

Organizatorii își rezervă dreptul de a încheia Concursul/ Campania în orice moment, dar nu înainte de a anunța publicul, în cazul în care, din motive obiective și independente de voința și/ sau controlul Organizatorilor, desfășurarea Campaniei nu ar mai fi posibilă. Într-un astfel de caz, Organizatorii se obligă să mențină pagina de concurs dedicată Campaniei, prin intermediul căreia să anunțe încetarea Campaniei și să blocheze/ îndepărteze formularul electronic prin care se face înregistrarea în concurs și să nu mai permită validarea codurilor unice și/ sau generarea de numere de concurs.

În funcție de eventuale restricții care ar putea fi impuse de Autorități, finala ar putea fi desfășurată online, printr-o soluție tehnică aplicabilă tuturor candidatelor sau va fi reprogramată la o dată care urmează să fie comunicată ulterior.

DISPOZIȚII FINALE

Fără a aduce atingere prevederilor de mai sus, prezenta Campanie poate înceta înainte de termen în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră, așa cum este definită de legislația românească, înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizatori, inclusiv imposibilitatea din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.

În situația mai sus prevăzută, Organizatorii vor fi exonerați de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor ce reies din prezentul Regulament. Dacă Organizatorii se află într-o situație de forță majoră, sunt obligați să ia toate măsurile de suspendare, încetare a prezentului Regulament și Concurs.

Încetarea Campaniei, în cazurile mai sus menționate, va fi făcută publică pe pagina web miss.generatialuijohn.ro.

LITIGII

Orice reclamație sau sesizare referitoare la prezenta Campanie este luată în considerare numai dacă este formulată în scris și este adresată Organizatorilor la următoarea adresă de e-mail [email protected].

Orice neînțelegere între un părțile implicate și Organizatori se soluționează pe cale amiabilă. În situația în care părțile implicate nu ajuns la un consens pe cale amiabilă, reclamantul se poate adresa spre soluționare instanței competente de pe raza teritorială a Organizatorilor.

PRELUCRAREA ȘI PROTECȚIA DATELOR

Participanții înțeleg că înscrierea în Concurs presupune prelucrarea de date cu caracter personal de către Organizatori, exclusiv în scopul desfășurării Concursului, acordării premiilor, promovării sponsorilor/ partenerilor și îndeplinirii obligațiilor prevăzute de lege în sarcina Organizatorilor.

Organizatorii se angajează să prelucreze datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și cu prevederile Legii nr. 190/2018.

Prelucrarea se va realiza pe baza interesului legitim al Organizatorului și exclusiv în scopul menționat mai sus.

Aveţi următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: (i) dreptul de acces la datele cu caracter personal; (ii) dreptul de a obține rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal; (iii) dreptul de a obține restricționarea prelucrării; (iv) dreptul la portabilitatea datelor; (v) dreptul de vă opune prelucrării (atunci când prelucrarea se întemeiază pe un interes legitim al operatorului). De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul acordat, ceea ce are ca efect încetarea oricărei prelucrări a datelor dvs., fără însă a afecta legalitatea prelucrărilor desfășurate anterior.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă doriţi să ne adresaţi orice solicitare, precum şi să vă exercitaţi oricare din drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale, vă rugăm să ne contactați telefonic, la numărul 0736.234.235 sau să transmiteți o solicitare către Organizatori, utilizând următoarea adresă de email: [email protected].

Fiecare solicitare va fi analizată în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 30 de zile.